sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Suomalainen nainen avautuu.

Sosiaalinen media on kyllä aikamoinen. Kuulostaa ehkä mummolta, mutta internet on pelottava.

Annan kaksi esimerkkiä:
1. Ystäväni soittaa ja nauraa ääneen sitä, kuinka huvittava äitini on ollut eilen aamulla. HÄH? Tämähän tapahtui vanhempieni luona, joten mistä sinä tiedät, mikä on hauskaa? Niin tietysti. Helskutin statuspäivitykset ja yli-innokas Facebookkaaja-isäni.

2. Tämä esimerkki saa luvan olla myös aasinsilta ystäväni pyyntöön. Hän toivoi, että kun kerran suomalaisista miehistä oli juttua, pitää kirjoittaa myös naisista. Tasa-arvon nimissä siis.

Havaitsin, että vain suomalainen nainen voi:

  • Viettää tyttöjeniltaa, kumota hävettävän monta alkoholiannosta, selvitä yksin taksilla kotiin ja päätyä jostain syystä päivittämään omaa blogiaan seuraavalla tekstillä:
"Tero Kartastenpää, olet paksapää, olet ärsyttävä ylimielinen snobi, olet muka olevinasi. Ja silti niin usein olet oikeassa. Tai ainakin osut asian ytimeen. Kun istun yksin koneen ääressä kello 3.58 (aamuyöstä) ja pohdin elämää illan huurteisten inspiroimana, väkisin käy mielessä, että entä jos olisikin joku, joka ottaisi avosylin vastaan turmeltuneen känniääliön. Hoivaisi, katsoisi, että muistaa pestä naaman ja hampaat. Käpertyisi viereen. Sinkkuilu on mahtavaa, en kiellä. Saa tulla ja mennä mielensä mukaan, on ystäviä, jotka arvostavat..." (Lisättäköön tähän vielä, että onneksi känniääliö ei tajunnut julkaista koko tekstiä silloin aamuyöstä).
  • Juoda saman verran kuin mies, tai ehkä jopa enemmän. 
  • Lyödä ja puukottaa ja ottaa itsekin turpaan vähän väliä (Matti ja Mervi, mitähän tähän nyt sanoisi.)
  • Esiintyä eroottisena tanssijana, pukeutua pinkkeihin pitsiunelmiin ja poseerata pelti kiinni Seiskan netti-tv:ssä, ja silti pokata yksi maan vaikutsvaltaisimmista poliitikoista. (Go Tuksu!)
  • Seistä Prisman pihalla crocsit jalassa ja kytätä pahantuulisena parkkiin ajavaa öky-autoa: *Hittojakos tuut tänne pröystäilemään, moukka!*
  • Ostaa Stockan Herkusta pakastepussin ja käydä pokkana kalatiskiltä pyytämässä sen täyteen jäitä.
  • Olla puhevikainen ja amerikkalaisen talk-show -isännän näköinen presidentti ja silti uskottava. 
  • Tyhjentää mökin paskahuussin, kun poikaystävä ja kaverit eivät pysty.
  • Kasvattaa lapsen, käydä koulussa ja töissä samaan aikaan, kirjoittaa gradun valmiiksi, juosta maratoneja ja olla siedettävä ihminen kaiken tämän jälkeen. (Niin ja kaunis ja fiksunkin vielä)
Jes! Go Suomen neidot!

P.S. Fanitan oikeasti Teroa, ja suosittelen lukemaan Kartastenpään uusimman kolumnin Trendistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti